1. Podcast
 2. Actualidad

ENTREVISTA Pere Aragonès (vicepr. Govern): "No sé si Pedro Sánchez s'atreveix a fer-ho, però hauria d'anar a Soto del Real i reunir-se amb Junqueras"

06/05/19

ENTREVISTA Pere Aragonès (vicepr. Govern): "No sé si Pedro Sánchez s'atreveix a fer-ho, però hauria d'anar a Soto del Real i reunir-se amb Junqueras"

33:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1557129534_978817/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"El repte és acompanyar la reducció de l'atur amb l'augment dels salaris. Aquests continuen devaluats i ens afecta en temes de desigualtat", ha explicat el vicepresident, Pere Aragonès després que avui es fes públic que l'atur baixa a Catalunya.

Pel que fa a la situació després dels resultats del 28-A, Aragonès ha afirmat: "M'agradaria pensar que hi ha la voluntat de solucionar el conflicte. Avui mateix no hi ha possibilitat d'acord, però hem de començar a treballar-hi".

"Si Pedro Sánchez vol parlar amb Esquerra, hauria d'anar a la presó a parlar amb Oriol Junqueras", ha afegit.

En referència a la relació amb Junts per Catalunya, el vicepresident ha dit: "Nosaltres volem treballar perquè l'independentisme tregui els millors resultats. Per tant, Esquerra es presentarà a les europees i l'espai de centredreta que representa Junts per Catalunya és molt necessari".

Aragonès també ha parlat sobre els possibles acords de govern amb el PSOE, ha afirmat que el seu partit no renunciarà a la independència però estan disposats a dialogar per aconseguir objectius comuns.

Finalment, pel que fa a la polèmica amb la Creu de Sant Jordi concedida a Núria de Gispert, Aragonès ha conclòs: "Els comentaris que va fer són desafortunats, injustificables, i el que decideixin els responsables de la Creu de Sant Jordi em semblarà bé".


Episodios recomendados

  Escucha la radioen directo

  Cadena SER
  Directo

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  En directo

  A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Compartir

  Suscríbete

  Tu contenido empezará después de la publicidad