1. Podcast
 2. Actualidad

SECCIÓ Gemma Altell amb Eva Santana. Anuncis sexistes

09/05/2019

SECCIÓ Gemma Altell amb Eva Santana. Anuncis sexistes

19:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1557396537_706488/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nova polèmica arran d'un anunci de El Corte Inglés. Coincidint amb el dia de la Mare aquests grans magatzems han fet una campanya on s'hi veu la fotografia d'una dona de mitjana edat i a sota un tot seguit de tants per cents om s'hi pot llegir: 97% compromesa, 3% egoista i un 0% queixes. La professora de publicitat de la Universitat Blanquerna, Eva Santana ha explicat: "Conceptualment l'anunci és desencertat, jo no hauria posat els percentatges".

En relació a l'anunci, la psicòloga Gemma Altell ha comentat: "hi ha un recorregut de millora en l'assessorament feminista dels equips publicitaris".

El govern valencià ha obert un expedient al Corte Inglés per publicitat sexista. La conselleria d'igualtat considera que aquesta campanya fomenta un estereotip de mare que resigna a les dones a complir amb el seu paper de bona mare. Santana ha sentenciat: "el tema feminista està molt reivindicat" i ha destacat que "acostumem a parlar dels anuncis quan són erronis, no quan són encertats".


Episodios recomendados

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00