1. Podcast
  2. Actualidad

ENTREVISTA Teresa Jordà: "Ja n'hi ha prou d'assenyalar Madrid sempre"

05/06/2019

ENTREVISTA Teresa Jordà: "Ja n'hi ha prou d'assenyalar Madrid sempre"

16:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1559722978_613662/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha visitat els estudis de Ràdio Barcelona, un dia després del balanç de la primera legislatura del Govern de Quim Torra.

"Estem contents de la feina que hem fet, portem dos anys de pròrroga pressupostària. És ridícul assenyalar sempre a Madrid, autocrítica se n'ha de fer. Un dels problemes principals és que el Govern no ha estat capaç d'explicar la situació d'aquesta legislatura”, ha explicat Jordà a l’inici de l’entrevista.

Josep Cuní li ha preguntat: “Per què el president Torra sempre parla del monotema?” La consellera ha respost que “si algun dia aquest país esdevé una república, s'haurà acabat assenyalar a Madrid. L'Estat és la bèstia negra de molts dels nostres mals però no de tot, i això vol dir seure a negociar i cedir".

Cuní ha descrit a la consellera com “la més descarada del Govern” i Jordà ha apuntat: "S'ha de parlar clar i s'han de dir les coses clares. No sé si sóc la més descarada del Govern però amb educació i respecte es poden dir les coses", i ha comentat que mai li havien dit però que li ha agradat aquest adjectiu.

D’altra banda, la consellera ha confessat: "Em sento sola amb les polítiques contra el despoblament. No més igual tenir el pressupost més ranci que pot tenir un sector com el de la ramaderia, l'agricultura i la pesca, que és tan important pel país, representem tot el sector alimentari que és el 23% del PIB".


Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720728210348/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Episodios anteriores

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00