Sociedad

Passen a disposició judicial els detinguts per la baralla amb armes blanques del passat dissabte a Maó

Dels detinguts, quatre són d'origen magribí i un d'origen espanyol.

Navalla incautada a la baralla

Maó

Agents de la Policia a Maó han posat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia en qualitat de detinguts, un total de cinc persones en relació amb les agressions entre dos grups de joves, que van tenir lloc a diferents punts del municipi durant la tarda del passat dissabte i que va acabar amb dos ferits per arma blanca. Dels detinguts, quatre són d'origen magribí i un d'origen espanyol.

Els fets van començar a les proximitats del carrer Ramon i Cajal, quan els dos bàndols, un grup d'espanyols i un altre d'origen magribí, amb edats compreses entre els 17 i els 22 anys es van trobar, i amb motiu d'una suposada apropiació d'un telèfon mòbil després d'una baralla anterior, es va donar iniciar una baralla on dos components de cada costat van acabar amb ferides causades amb objectes punxants.

Iniciada la investigació dels fets, s'ha provat la participació de tots els detinguts i s’ha identificat els presumptes autors materials de les lesions causades per l'ús d'armes blanques, recuperant-se el telèfon sostret durant la baralla, que estava ocult a un parc del centre de Maó i una navalla tipus papallona.

Els implicats, a qui no constaven antecedents per delicte, un cop finalitzat l'atestat, han quedat a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad