Sociedad

Sant Lluís i Maó acullen aquest cap de setmana la concessió dels Premis Mediterranis Albert Camus

Les Trobades contaran amb la presència de Catherine Camus, filla de l'il·lustre escriptor

Presentació d'una edició passada de les "Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus" / Cadena SER

Maó

Sant Lluís i Maó acolliran a partir d'aquest dissabte els Premis Mediterranis Albert Camus, un esdeveniment que dóna continuïtat a les Trobades Mediterrànies Albert Camus, que van celebrar la darrera edició el juny de l'any passat.

Dissabte al matí tindrà lloc a l’auditori de Sant Lluís l'anunci del guanyador del III Premi Mediterrani Albert Camus, que té com a finalistes set figures de la cultura, així com del II Premi Mediterrani Albert Camus Incipiens, dedicat a posar en valor treballs periodístics que arrepleguen l'esperit camusià i que s'haurà de decidir entre 20 projectes de deu països diferents.

Entre els ponents que participaran durant aquests dos dies d'activitats a Menorca hi haurà el guanyador de l'edició anterior del Premi Incipiens, el fotògraf algerià Abdo Shanan, que presentarà 'A little louder', el llibre d'imatges que va sorgir d'aquell guardó .

Una altra de les convidades serà la directora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Judit Carrera, que exercirà de presidenta del jurat i que mantindrà una conversa amb el dramaturg marroquí Ahmed Ghazali sota el títol 'L'artista en temps de guerra'.

Diumenge tindrà lloc un matí camusià a Es Claustre de Maó, que servirà com a acte de presentació dels guanyadors dels premis i on es reflexionarà sobre la creació artística contra els desordres del món, a través d'una conversa que conduirà la periodista Laura Fernández amb el premiat director de cinema palestí, Elia Suleiman.

Hem de recordar que les Trobades Albert Camus enguany contaran amb la filla de l'escriptor, Catherine Camus, que arribarà a Menorca acompanyada per la seva família on serà la seva primera visita a l'illa.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad