Sociedad

El Teatre Principal posa entrades gratuïtes a disposició del públic general per assistir a la gala dels Premis Maxi

es persones interessades hauran de passar per taquilla entre aquest divendres capvespre, de 18.30 a 20.30 hores, i dissabte matí, d’11.30 a 13.30 hores,

Presentación premios Max

Maó

L’organització dels Premis Max i el Teatre Principal de Maó posen a disposició del públic general una sèrie d’entrades per assistir a la cerimònia d’entrega dels prestigiosos guardons de les arts escèniques que se celebrarà aquest dilluns 6 de juny, a partir de les 20 hores, al Principal.

Les persones interessades hauran de passar per taquilla entre aquest divendres capvespre, de 18.30 a 20.30 hores, i dissabte matí, d’11.30 a 13.30 hores, per retirar-les. En cap cas es podran reservar per telèfon i només es podrà retirar un màxim de dues entrades per persona a fi de donar el màxim de facilitats a tothom.

Cal recordar que la gala es podrà seguir en directe per La 2 de RTVE i també a través del Canal Internacional de RTVE Play

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00