Sociedad

“Una noche sin luna” i “Canto jo i la muntanya balla” triomfadores als Premis Max

Juan Diego Botto i Mónica López es van emportar els guardons a millor interpretació teatral.

MAHÓN (MENORCA), 06/06/2022.- El actor Sergio Peris-Mencheta (c) y Cristina Rota (2d) reciben el premio Max al mejor espectáculo de teatro por "Una noche sin luna", durante la gala de los XXV Premios Max de las Artes Escénicas, hoy lunes en el Teatre Principal de Maó (Menorca). EFE/ David Arquimbau Sintes / DAVID ARQUIMBAU SINTES EFE

Maó

“Una noche sin luna” i “Canto jo i la muntanya balla” van ser les dues grans obres guanyadores en la vint-i-cinquena edició dels Premis Max de les Arts Escèniques que es van celebrar aquest dilluns al Teatre Principal de Maó.

“Una noche sin luna”, de La Rota Producciones;, es una obra escrita i protagonitzada per l’actor Juan Diego Botto, que se va endur el guardó a millor a espectacle de teatre i també el guardó a millor actor. Botto, actualment de rodatge no va acudir a la gala, i el premi va ser recollit pel director, Sergio Peris-Mencheta, que el celebrava fent referència a la bellesa del coliseu maonès.

L’altra gran triomfadora va ser “Canto i jo la muntanya balla”, obra que precisament es va poder veure al Principal de Maó el passat mes de novembre, que es va endur 3 dels 5 premis: millor direcció, millor disseny d'espai escènic i millor composició musical per la música de Judit Nedderman, encarregada de recollir el guardó.

Mónica López, millor actriu, i Lucía Lacarra i Jesús Carmona millor intèrpret de dansa femení i Millor intèrpret de dansa masculí també van triomfar a la gala.

El Max d'Honor el va recollir un emocionat José Luis Alonso de Santos mentre que mentre que el Max Caràcter Social va anar a mans de l'ONG fundada el 2009 per la dramaturga Paloma Pedrero: Caídos del Cielo.

L’actor menorquí, Josep Orfila, junt amb les mallorquines Carla Ingold i Samantha Hudson, van ser els encarregats de presentar la gala.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00