Sociedad

Surten a la venda 300 entrades més pel concert de Serrat a Maó

El concert serà el 17 d'agost al Camp de Futbol de la Unión Deportiva Mahón en el marc de la gira de comiat «El vicio de cantar 1965-2022»

José Irún

Maó

L’Ajuntament i el Teatre Principal de Maó han decidit ampliar l’aforament del concert que Joan Manuel Serrat oferirà el 17 d’agost al Camp de Futbol de la Unión Deportiva Mahón en el marc de la gira de comiat «El vicio de cantar 1965-2022»,

D’aquesta manera es dona resposta a la gran demanda que la darrera actuació de Serrat havia generat a l’illa. En concret, es posaran a la venda un total de 300 entrades addicionals a un preu de 50 euros a partir d’aquest dijous, 16 de juny a les 11.30h.

En aquesta ocasió, però, a fi d’evitar en la mesura del possible la compra i revenda d’entrades per part de grans portals, només es podran retirar a taquilla. L’horari és de dimarts a dissabte, d’11.30 a 13.30 hores, i dijous i divendres, també de 18.30 a 20-30 hores.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad