Sociedad

Detingut a Maó l'autor de cinc robatoris amb força a diversos comerços

Es tracta d'un home de 31 anys amb nombrosos antecedents policials per fets similars

Policia Nacional a Maó

Maó

Agents de la Policia Nacional a Maó, han detingut un home de 31 anys d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un total de cinc robatoris amb força comesos des de finals de maig a tres comerços, un bar i un domicili de la localitat.

El responsable dels assalts, buscava apoderar-se de diners en efectiu, per la qual cosa tenia com a principals objectius llocs on sostreure la caixa registradora o la seva recaptació ocasionant per a això aparatosos danys als accessos fracturant vidres, portes o finestres.

Entre tots els fets destaca el que va passar la matinada de dimarts passat, quan un transeünt sorprenia aquesta persona accedint a un bar situat al polígon de Maó. El denunciant va bloquejar la sortida amb el seu vehicle i va donar l'alarma a la Policia, però abans de l'arribada dels agents, en la seva desesperació per fugir, l'assaltant va trencar un finestral del local que no comptava amb reixes de protecció amb un objecte contundent i es va llançar al carrer des d'una altura propera als tres metres, fugint del lloc deixant nombrosos rastres de sang a la seva carrera.

La multitud de vestigis i indicis recollits durant la investigació dels fets que apuntaven a la seva participació va precipitar la seva detenció dimarts a la tarda una vegada localitzat en via pública quan d’un bar on també robava.

El presumpte autor compta amb antecedents policials per fets similars.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad