Sociedad

El PP reclama més controls a la ruta Alcúdia-Ciutadella durant les festes de Sant Joan

Aquesta petició té el seu origen en les respostes del Govern a les preguntes registrades al Parlament sobre les mesures per ordenar i limitar l'arribada de vaixells al port de Son Blanc de Ciutadella, així com els controls per als adolescents que es desplacen en aquests trajectes marítims i el consum d’alcohol durant la travessia

Radio Menorca

Maó

El Partit Popular reclama al Govern Armengol una major eficàcia i més controls per garantir l'aplicació de les normes i condicions que regeixen en els trajectes marítims a la ruta Alcúdia-Ciutadella, durant les festes de Sant Joan i també durant els dies previs.

Aquesta petició té el seu origen en les respostes del Govern a les preguntes registrades al Parlament sobre les mesures per ordenar i limitar l'arribada de vaixells al port de Son Blanc de Ciutadella, així com els controls per als adolescents que es desplacen en aquests trajectes marítims i el consum d’alcohol durant la travessia.

La diputada Asunción Pons, autora d'aquestes preguntes parlamentàries, formulades després dels botellons i concentracions massives registrades durant la setmana de Sant Joan del 2021, explica que “cal aplicar criteris i mesures per ordenar i incrementar el control del trajecte Alcudia-Ciutadella a les festes de Sant Joan, quan es registra l'afluència de milers de persones, molts adolescents i joves, amb un gran nombre de menors d'edat”.

Segons va informar l'Ajuntament de Ciutadella el 17 de setembre passat, després de la reunió que va celebrar la comissió de seguiment de les festes de Sant Joan, es va demanar si es podia limitar el nombre de vaixells que arriben a Son Blanc durant les dates de les festes , i que la resposta de Ports de les Illes Balears va ser que “aquesta seria una mesura contrària a la llei i que, per tant, no s'aplicarà”.

La parlamentària autonòmica i secretària de Política Territorial del Partit Popular de Menorca va preguntar al Govern Armengol si compta amb mesures per controlar l'arribada de vaixells al port de Ciutadella durant aquests dies.

Altres qüestions que va plantejar Asunción Pons consisteixen en si té capacitat el Govern per modificar i ordenar els horaris i trajectes dels vaixells que operen al port de Ciutadella i si són les navilieres les que fixen els horaris i els trajectes dels vaixells que operen al port de Son Blanc.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad