Sociedad

La FFTM contracta informadors turístics per a la campanya de conscienciació sobre Sant Joan

A més de lliurar en mà els fulletons informatius que ha editat l’Ajuntament, els informadors podran resoldre els dubtes que puguin tenir els visitants sobre qualsevol altre aspecte relacionats amb les festes

Informadors a l'aeroport

Maó

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) es suma a la campanya de conscienciació sobre les festes de Sant Joan que dur a terme l’Ajuntament de Ciutadella contractant quatre informadors turístics que estaran ubicats a l’Aeroport.

Des divendres i durant una setmana (fins el dia 24), hi haurà dos informadors en torn de matí i dos més en torn de capvespre (en horari ininterromput de les 8 a les 23 hores) per atendre els viatgers que arribin a l’illa procedents de Mallorca i Barcelona per a viure les festes de Ciutadella.

A més de lliurar en mà els fulletons informatius que ha editat l’Ajuntament sobre l’origen, els protagonistes, els actes que conformen la festa, i les recomanacions de seguretat que s’han de tenir en compte; els informadors podran resoldre els dubtes que puguin tenir els visitants sobre qualsevol altre aspecte relacionats amb la celebració patronal del municipi de ponent, o amb l’ampli ventall de propostes alternatives per gaudir de Menorca en aquestes dates.

Per altra banda, des d’ahir dijous estan operatius els informadors que ha que ha posat a disposició el Consistori de Ciutadella a través del conveni que s’ha formalitzat amb l’Escola de Turisme (ETB).

Durant tota la setmana de festa, del dilluns a divendres de 9.30 a 13 i de 18 a 20.30 hores, cobriran les arribades a l’estació marítima i les hores punta d’autobusos a la via perimetral. Es tracta d’una iniciativa que se suma a la campanya que pretén aconseguir una actitud respectuosa i de col·laboració per part de totes les persones que venen a l’illa per gaudir de Sant Joan a partir del coneixement i el respecte pel sentit de la festa.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad