Sociedad

El Consell destinarà 145.000 euros als clubs de jubilats de l’illa

S'incorpora el romanent del signat l'any passat, uns 25.000 euros, que servirà per recuperar totes les activitats prèvies a la pandèmia

Moment de la signatura

Maó

El Consell Insular destinarà un total de 145.000 euros als clubs de jubilats de l’illa per a programes i activitats dirigides a la gent gran.

Com a principal novetat cal destacar la incorporació del romanent del signat l'any passat, uns 25.000 euros, que servirà per recuperar totes les activitats prèvies a la pandèmia i que han quedat en suspens durant els dos darrers anys.

Les activitats que es podran cobrir mitjançant aquest conveni són la prevenció de les situacions de dependència, la promoció de l'autonomia personal, la prevenció i promoció de la salut, la promoció dels drets i la participació ciutadana de la gent gran, l'ajuda mútua i solidaritat, programes intergeneracionals i activitats culturals, esportives i de lleure.

D'altra banda, l'entitat Down Menorca ha cedit a la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca un local a Ciutadella per desenvolupar-hi activitats. Es tracta d´un equipament amb quatre sales, recepció i banys adaptats, i s´ha cedit per un període indeterminat. La Fundació assumirà les despeses.

Les noves dependències entraran en funcionament a partir del setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00