Sociedad

Dos detinguts per estafar diversos hotels de Maó

Van deixar a deure 3.500 euros a diferents establiments

Agents de la policia van explicar a l'associació hotelera les estafes detectades i des d'allí es va poder constatar que els detinguts ja havien actuat a d'altres establiments de Maó. / Policía nacional

Maó

Agents de la Policia Nacional a Maó han procedit a la detenció de dues persones, una mare de 59 anys i el seu fill de 38 anys, per allotjar-se a diversos hotels i no abonar les seves estades. Les detencions s'han practicat aquesta setmana, l'última el 28 de juliol.

Des d'un hotel de Maó van contactar amb la Comissaria de Policia Nacional indicant que tenien una persona que es disposava a abandonar l'hotel debent una quantitat de 1.300 euros aproximadament i que no tenint intenció d'abonar aquesta factura. Després de la detenció, els agents van contactar amb l'Associació d'Hotelers de Menorca, ASHOME, per comunicar-los els fets i sol·licitant-los que fessin una difusió a tots els associats de Menorca.

Després d'una investigació, es va poder comprovar que tots dos, mare i fill, van efectuar el mateix “modus operandi” en diversos establiments hotelers, allotjant-se de vegades ella i de vegades ell, a diferents hotels de Maó durant el mes de juliol, utilitzant argúcies i enganys per a, finalment, no abonar cap dels dos la quantitat deguda a cap d'aquests establiments.

Els presumptes autors han passat a disposició judicial. Se’ls acusa de defraudar uns 3.500 euros en total. Per això, d’entrada, s’ha sol·licitat al jutjat una ordre d'allotjament de tots els establiments d'hostatgeria de l'illa de Menorca.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad