Sociedad

Un home es precipita a un hotel a Ciutadella

Es troba a Urgències del Mateu Orfila en estat greu

El ferit es troba en observació en aquest departament del Mateu Orfila. / Google

Maó

Un home de 37 anys i nacionalitat polonesa que estava de vacances a Menorca s’ha precipitat aquesta matinada quan ha caigut nu des de la teulada del cinquè pis de l'hotel Almirante Farragut de Ciutadella. Es troba greu, amb politraumatismes.

Els fets han passat minuts abans de la una de la matinada. Un avís al 112 alertava inicialment d'una caiguda des d'una altura de tres pisos.

Mobilitzats els Bombers i dotacions de la Policia Local de Ciutadella van comprovar que el turista, de 37 anys i de nacionalitat polonesa, s'havia precipitat de la teulada d'una cinquena planta de l'establiment hoteler ubicat a la urbanització de Cala en Blanes.

Unes planxes metàl·liques que donen ventilació al subterrani han esmorteït la caiguda i segons fonts policials "li han salvat la vida". Tot i això, els Bombers han apuntalat la zona per fer possible l'atenció de l'home per part dels serveis sanitaris desplaçats. Les planxes han arribat a doblegar-se fins a un metre.

Quan ha estat atès al lloc de l'impacte, en tot moment n'ha estat conscient. Després d'immobilitzar-lo, ha estat traslladat a l'hospital Mateu Orfila de Maó amb un diagnòstic de politraumatisme de caràcter greu. De moment es troba a Urgències en observació.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad