Baloncesto

Nacho Arroyo, reforç de luxe per a l'Hestia Menorca

A més de convertir-se en la temporada 2018-2019 en el primer xilè a jugar a l'ACB, categoria en què va debutar oficialment en un partit contra el Divina Seguros Joventut, Arroyo ha destacat amb la selecció de Xile al FIBA Américas sub18 disputat el 2018 , debutant a l'absoluta el febrer de 2019

Juan Pelegrin

Maó

El base d’origen Xilè Nacho Arroyo Varela se suma a l'Hestia Menorca després de l'acord de cessió aconseguit amb el Movistar Estudiantes, club al qual va arribar el 2017 per completar la seva formació. Durant la temporada passada a LEB Or, va fer una mitjana de 6,4 punts, 1,8 rebots i 2,3 assistències per partit amb una mitjana de 18,4 minuts jugats.

A més de convertir-se en la temporada 2018-2019 en el primer xilè a jugar a l'ACB, categoria en què va debutar oficialment en un partit contra el Divina Seguros Joventut, Arroyo ha destacat amb la selecció de Xile al FIBA ​​Américas sub18 disputat el 2018 , debutant a l'absoluta el febrer de 2019, a les finestres FIBA ​​amb notables actuacions.

El base xilè es mostra “content” amb la incorporació a l'Hèstia Menorca. Assegura que es va decidir per l’equip menorquí perquè coneix molt bé a l’entrenador, Javier Zamora i perquè diversos jugadors que ja són al club li han parlat molt bé..

Per a Zamora, Nacho és un jugador que destaca pel seu gran talent i per la seva capacitat per generar joc a més d'anotar. Molt complet a banda i banda de la pista, serà un jugador diferencial i un de les referències de l'equip. Ajudarà a la idea d'un bàsquet vertical i valent.

L'entrenador de l'Hèstia Menorca destaca la personalitat del jugador i, novament, agraeix la confiança de l'Estudiantes per confiï en l’Hestia per fer un pas endavant en el desenvolupament dels seus jugadors joves. Zamora segueix perfilant la plantilla, amb tres renovats- Pablo González Longarela, Diego Alderete i Álex Tamayo- i quatre nous jugadors, Nacho Arroyo, Joshua Tomaić, Álvaro Sanz i Luís García, tots joves i amb experiència en seleccions nacionals.

L'entrenador i director esportiu d'Hestia Menorca treballa per acabar de configurar la plantilla mentre que el Club ultima els preparatius per a l'inici de la pretemporada que, per segon any consecutiu, arrencarà amb el 'Ciutat de Maó', un torneig ACB al Pavelló Menorca.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad