Actualidad

El Consell aposta per unificar el servei de taxi

Els municipis haurien d'aprovar en els plens respectius la modificació i posteriorment fer-ho també el preu del Consell de Menorca

Agencias

Maó

La consellera de Mobilitat de Menorca, Montse Morlà, ha traslladat als ajuntaments la idea d’insularitzar el servei de taxis, amb l'objectiu de guanyar en eficiència i en imatge.

Morlà a explica que aquest estiu s'han viscut situacions de veritable “vergonya aliena”, motiu que ha motivat aquesta petició als consistoris, que ja estan analitzant la mesura.

Es tractaria d’elaborar un reglament, una ordenança fiscal o posar una centraleta única i es necessari començar ara ja aquest procés per arribar a temps a la propera temporada turística.

Morlà és partidària també de modificar el règim especial de recollida amb l´objectiu que les llicències temporals també puguin recollir a tota l´illa durant la vigència de les llicències. És a dir, si un taxi fa un servei entre Alaior i Maó i a l’arribar a l’aturada troba gent esperant un servei pugui agafar aquests clients a pesar de no ser del seu municipi en concret. Segons Morlà “no és de sentit comú que persones que estan esperant un taxi vegin com un altre vehicle descàrrega i no puguin pujar-hi. És incomprensible i per això si es modifica la normativa, les llicències temporals podrien oferir aquest servei.

Els municipis haurien d'aprovar en els plens respectius la modificació i posteriorment fer-ho també el preu del Consell de Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00