Más deportes

Ciutadella destina prop de 300.000 euros als camps de futbol del municipi

Des del consistori assenyalen que totes les inversions per millorar les instal·lacions completaran un procés global com el que ja s'ha dut a terme al municipal de Son Marçal amb la renovació de la gespa del camp de futbol 7

Camps de futbol de Ciutadella

Maó

L’Ajuntament de Ciutadella ha destinat un total de 280.000 euros a intervencions als camps de futbol del municipi.

Segons ha informat la pròpia institució aquest dijous, en concret, les actuacions realitzades consisteixen a la reforma del tancament perimetral del camp de gespa i de la paret exterior de l’estadi municipal de Sant Antoni.

També es renovaran les xarxes, la gespa i s'adequarà la zona per a entrenament al camp del Sami. Aquestes inversions tenen un cost aproximat de 70.000 euros, ha precisat el consistori en un comunicat.

A més, a aquestes quantitats cal sumar-hi la millora en il·luminació, que es troba en fase d'instal·lació, amb un cost de 120.000 euros.

Des del consistori han assenyalat que totes les inversions per millorar les instal·lacions completaran un procés global com el que ja s'ha dut a terme al municipal de Son Marçal amb la renovació de la gespa del camp de futbol set.

Aquesta reforma va suposar una partida de 90.000 euros.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad