Sociedad

Ferit greu un treballador en caure des de 6 metres a una obra de Maó

Aquest és el sisè accident laboral greu en qüestió d'una setmana a les Balears

EUROPA PRESS - Archivo (EUROPA PRESS)

Maó

Un treballador va resultat ferit greu ahir migdia en caure des d'una altura d'entre 5 i 6 metres a Maó. Aquest és el sisè accident laboral greu en qüestió d'una setmana a les Balears.

En el cas d’aquest accident de Maó, la caiguda va provocar diversos traumatismes al treballador, un obrer de 33 anys. L’home va ser atès per personal d'una ambulància de suport vital avançat i traslladat en estat greu a l'Hospital Mateu Orfila, que ha estat alertat amb antelació de l'arribada del ferit, amb l'activació del codi politrauma.

El succés, al qual també van acudir la Policia Local i els Bombers, va passar cap a les 12.45 hores del migdia, en una obra ubicada al carrer Gumersind Gomila.

Com deim, aquest és el sisè accident de gravetat que ocorre a Balears en una setmana. Dimarts passat, un treballador de 36 anys va morir electrocutat en una obra a Calvià. Dissabte, un altre operari de 40 anys va morir a una finca del municipi mallorquí de Sant Llorenç, en quedar atrapat entre la pala d'una màquina i una paret.

A més, divendres passat dos operaris es van accidentar quan col·locaven una vidriera en un cinquè pis a Palma; dissabte un treballador va resultar ferit greu en quedar-li atrapada una mà en una antena del Parc Bit, a Palma; i aquest dilluns un altre de 39 anys també va resultar ferit molt greu després de precipitar-se des d'uns set metres d'altura mentre treballava al Port d'Andratx.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad