Sociedad

Detenen un home a Maó per ferir un altre amb una forquilla

El ferit va haver de ser intervingut quirúrgicament

Els agents de Maó van detenir el presumpte agressor i ja ha passat a disposició judicial. / Europa Press (Archivo)

Maó

Agents de la Policia Nacional a Maó han detingut un home d'origen espanyol de 32 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions, per atacar un altre home amb una forquilla i clavar-se la al cos provocant-li un pneumotòrax.

Els fets van passar el passat dia 13 del present mes, durant el matí, quan dues persones que es coneixien amb anterioritat es van citar a les proximitats del poblat talaiòtic de Trepucó, per solucionar un problema que havien tingut dies abans. La conversa va anar pujant de to, discutint entre ells fins que va començar una baralla a cops de puny. Un dels implicats va caure a terra i quan es va llevar va treure un forquilla de la butxaca i va punxar l’altre diverses vegades al tòrax. Després, el suposat agressor es va muntar al vehicle emprenent la fugida del lloc, col·lisionant abans amb el cotxe de la víctima.

Al lloc va acudir un familiar de la víctima que el va traslladar a un centre hospitalari on va haver de ser intervingut en patir un pneumotòrax.

Els agents de la comissaria de la Policia Nacional a Maó van dur a terme una investigació aclarint els fets i identificant el suposat agressor que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Un cop concloses les diligències policials el detingut va passar a disposició judicial als jutjats de Maó.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad