Sociedad

Sant Lluís repararà tots els molls de Cala Alcaufar

Molls d'Alcaufar / Aj. Sant Lluis

Sant Lluís

L'Ajuntament de Sant Lluís, la Demarcació de Costes i l'empresa adjudicatària han donat ja la passa definitiva per dur endavant la reparació dels molls, rampes i varadors de Cala Alcaufar.

Aquest dimecres es signava l’acte de replanteig, una firma que implica que ja es pot iniciar una intervenció que ha de permetre recuperar aquestes instal·lacions tradicionals, recuperar la seva estètica original i millorar la seguretat.

Les obres es realitzaran a 13 molls que van dels 4 als 11 metres. La rehabilitació que es proposa permetrà regularitzar geomètricament els molls emprant tècniques constructives que imitin o simulin el seu acabat actual, en base a pedres de la zona, i eliminant la cobertura de formigó que alguns dels molls tenen ara.

Per a poder executar aquestes obres, recuperar els molls i mantenir-los en un estat òptim de conservació i en línia amb la seva estètica tradicional, l'Ajuntament de Sant Lluís va sol·licitar a la Demarcació de Costes de les Illes Balears la concessió d'aquestes instal·lacions, que ocupen uns 180 metres quadrats, concessió que li fou concedida el mes d'octubre de 2021.

Està previst que l’obra pugui estar enllestida a finals del mes de gener de 2023. El pressupost d'adjudicació és de 96.500 euros.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad