Sociedad

Comença el judici contra "l'assassí del jacuzzi"

Demanen per ell 25 anys de presó i 150.000 euros d'indemnització

El judici per la mort d'una dona a Ciutadella al juny de 2018 comença avui. / c

Maó

L'Audiència Provincial a Palma jutjarà a partir d’avui dilluns a E.E.E.R de 43 anys per un presumpte delicte d'assassinat amb els agreujants de parentiu i gènere en matar, presumptament, la seva dona des del 2010 de 36 anys a Ciutadella. Demanen per això una pena de 25 anys de presó i una indemnització de 150.000 euros pels pares de la víctima. És l'anomenat cas de l'assassí del jacuzzi ocorregut a Ciutadella el juny del 2018. Serà un jurat qui haurà de decidir sobre la culpabilitat o innocència de l'investigat.

Els fets es remunten al 18 de juny del 2018 quan l'acusat, a qui el fiscal qualifica de gelós i possessiu, estava amb la seva dona en una nau de Ciutadella i li va subministrar un còctel letal compost per sangria i estupefaents, bàsicament MDMA. La dona, malgrat les seves reticències, se'l va prendre per por del seu marit. Al cap de pocs minuts va començar a sentir-se malament i ni el marit, ni una altra dona present la van ajudar. Segons l'acusació, aquesta tercera persona també estava espantada pel caràcter de l'acusat i no es va atrevir a reaccionar.

Passat un temps, la víctima va caure inconscient a terra i es va colpejar el cap. Segons l'acusació, E.E.E.R. va aprofitar per portar-la fins a un jacuzzi amb aigua i submergir-li el cap. La mort va passar cap a les 5.30 de la matinada i 20 minuts després l'acusat va trucar a emergències per demanar ajuda i ocultar els seus actes.

La investigació policial va concloure el novembre del 2019 els molts indicis de l'autoria del crim i va enviar a la presó l'acusat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad