Sociedad

L'aeroport comença les obres de remodelació del pont exterior

Mentre durin les obres es veuran afectats els vials de la planta d'arribades ubicats sota el pont i s'oferirà com a alternativa el vial de la mateixa planta per on actualment passen els autobusos públics i de touroperació

Aeroport de Menorca

Maó

L'Aeroport de Menorca inicia aquest dimecres, 23 de novembre, diversos treballs de manteniment del pont exterior que està ubicat davant de l'edifici Terminal.

Els treballs es prolongaran fins a finals de març del 2023. Durant aquest període d'obres es veuran afectats els vials de la planta d'arribades ubicats sota el pont i s'oferirà com a alternativa el vial de la mateixa planta per on actualment passen els autobusos públics i de touroperació, ja que aquests no es troben sota el pont

Al mateix lloc, també es traslladaran les parades d'autobús i taxis, que estaran a la mateixa altura que les actuals, però fora del pont. La planta de sortides mantindrà només un dels dos vials operatius.

Els traçats temporals estaran perfectament senyalitzats tant per a vehicles com a passatgers. Aquests darrers només tindran afecció a l'hora de recollir un vehicle de lloguer, per al qual hauran de fer un recorregut alternatiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00