Más deportes

Menorca destina 250.000 euros a ajuts a entitats esportives

S'han rebut 310 sol·licituds

El Consell repartirà 250.000 euros en subvencions a les entitats esportives de l'Illa. / Pixabay

Maó

Maó, 22 nov (EFE).- El Consell de Menorca ha destinat un total de 250.000 euros a ajuts a entitats esportives sense ànim de lucre per desenvolupar les activitats corresponents a l'exercici 2021-2022. Així ho ha anunciat la institució menorquina, que ha precisat en un comunicat que es van rebre 310 sol·licituds de 91 clubs i entitats esportives.

La convocatòria preveia quatre línies d'actuació. En concret, la primera és la destinada al manteniment i el sosteniment d'entitats esportives, amb 91 sol·licituds que han representat un desemborsament de 139.132 euros per a la institució. D'altra banda, la línia que ha despertat més interès és per a desplaçaments i allotjament per a esportistes que han competit fora de Menorca, atenent-se 139 sol·licituds per un import de 75.867 euros. Per a la formació de tècnics i entrenadors s'han rebut 50 sol·licituds (10.000 euros), mentre que a la destinada al foment dels valors i la participació de dones en directives i cossos tècnics s'han atès 30 sol·licituds (15.000 euros).

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad