Más deportes

Creixen les crítiques des del CV Ciutadella cap a l'Ajuntament

Bep Llorens demana un 'canvi molt gran' en política esportiva

En mig de la polèmica, l'Avarca de Menorca té moltes il·lusions posades a la competició europea a la que tornen després de molts anys. / CV Ciutadella

Maó

La relació entre l'Ajuntament de Ciutadella i el CV Ciutadella està més tensa del normal i l'ambient encara s'ha enrarit més a les darreres hores. El president de l'entitat, Andreu Hernández, va ser el primer en obrir el foc en aquestes crítiques. En saber-se que l'Avarca de Menorca havia estat guardonat amb el Premi Esports IB al 'Millor equip femení' va agraïr les ajudes del Consell i del Govern balear per a poder mantenir l'equip a la màxima categoria del voleibol femení i dur-lo, fins i tot a Europa. Alhora també va lamentar, en declaracions a la Cadena SER, que l'Ajuntament de Ciutadella no li donés tot el suport que entén que es mereix.

Aquest dimecres qui atiava més el foc és l'entrenador de l'Avarca, Bep Llorens, qui demanava a les xarxes socials un 'canvi molt gran' a la política esportiva municipal.

Cal recordar que l'Ajuntament de Ciutadella han mantingut en els darrers anys un dur enfrontament sobre les ajudes econòmiques de l'Administració local cap el club esportiu.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad