Sociedad

El Jurat popular declara culpable a Eduardo Estela per l'assassinat de la seva dona a un jacuzzi a Ciutadella

Fiscalia i Govern reiteren la petició de condemna a 25 anys de presó. La seva defensa sol·licita la pena mínima aplicable

Eduardo Estela, condemnat per l'assasinat de la seva dona a Ciutadella

Maó

El Jurat popular de l'Audiència Provincial de Palma ha declarat Eduardo Enrique Estela culpable d'assassinat, considerant acreditat que el 18 de juny de 2018, va drogar la seva dona, Elisabeth Pimentel, preparant-li un còctel amb una dosi letal de MDMA en un got de sagnia, i que després la va ofegar introduint el cap sota l'aigua d'un jacuzzi.

El Jurat ha emès aquest veredicte per unanimitat. Després d'escoltar-lo, la Fiscalia i el Govern balear han reiterat la petició perquè es condemni l'acusat a la pena màxima, de 25 anys de presó, mentre que la defensa ha sol·licitat la mínima aplicable. Les acusacions també demanen una indemnització de 150.000 euros per als pares de la víctima.

El judici ha quedat ja vist per a sentència. Serà la magistrada presidenta del Tribunal qui haurà de dictar la sentència en els propers dies.

"EL CRIM DEL JACUZZI"

El succés va tenir lloc en una nau industrial del polígon de Ciutadella, el juny del 2018, i inicialment es va tractar com un accident per la versió que l'home va explicar a la policia: que havia quedat adormit i havia trobat la seva dona ofegada.

Per això, l'assassí no va ser detingut fins al novembre del 2019, quan un enregistrament de vuit hores trobat al mòbil de la víctima el va incriminar.

Val a dir que Veneçuela va dictar una ordre d'extradició contra l'home per l'homicidi d'una dona el 2010. Tot i això, en comptar amb nacionalitat espanyola, l'extradició es va denegar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00