Sociedad

Ports IB vol unificar la imatge exterior dels comerços i restaurants del port de Fornells

L’objectiu és aconseguir una imatge unificada i més lleugera dels tendals dels comerços i restaurants, per tal de millorar l’espai públic.

Representació del port de Fornells

Maó

Representants de Ports de les Illes i l’Ajuntament des Mercadal, s’han reunit amb els comerciants i restauradors de la zona portuària de Fornells per tal de continuar treballant en la definició de les pèrgoles, tendals i para-sols que instal·laran a les zones de voravia que Ports autoritzi. L’objectiu és aconseguir una imatge unificada i més lleugera dels tendals dels comerços i restaurants, per tal de millorar l’espai públic.

Tal com es va acordar a la darrera reunió, un equip d’arquitectura ha fet una proposta tant de les zones d’ocupació de les terrasses com de la tipologia i imatge de les pèrgoles i tendals que s’hi podran instal·lar.

La proposta planteja la instal·lació de zones de pèrgoles amb lames, damunt de les quals es podran desplegar tendals per protegir de la pluja però que a la vegada permetran la ventilació de les zones de terrassa. També proposa, en el cas de les zones més grans d’ocupació, la possibilitat d’ampliar aquesta zona amb la instal·lació de para-sols. D’aquesta manera, quan hi hagi menys afluència de gent l’ocupació de l’espai públic serà menor.

A les pèrgoles es podran instal·lar paravents verticals per tal de protegir els usuaris de les terrasses els dies de vent o de pluja. Aquests paravents també tindran una imatge unificada.

Quan els comerços o restaurants estiguin més d’un mes tancats els tendals hauran de quedar desmuntats i s’haurà de garantir el pas per la zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00