Alaior corona als primers campions de la Final Challenger de pàdel

Virseda-Les Heras en dones i Méndez-Martínez en homes es van imposar en dues finals molt igualades

Malgrat la manca dels millors palistes del circuit, a Alaior es van veure partits d'allò més interessants. / M. D. O.

Maó

Alaior va acollir la primera Final Challenger d ela història del circuit World Padel Tour. En dones, Bárbara Las Heras i Verónica Virseda es van imposar per 6-3 i 6-2 a Lucía Sainz i Carla Mesa a la final. Al torneig masculí, Rafael Méndez i Javier Martínez van guanyar Antonio F. Cano i José García per un doble 6-4.

Aquesta Final Challenger va estar marcada perquè els millors jugadors dels dos sexes no podien competir ja que disputaran a mitjans de mes la Masters Final de Barcelona. Per aquesta raó, l'alaiorenca Gemma Triay va estar absent del torneig.

Pitjor li va anar a la competició masculina. La disputa d'un altre torneig aliè al circuit World Padel Tour a Mèxic va fer que la majoria dels homes decidissin jugar al país asteca. Això es va notar a la classificació al Race 2022 dels guanyadors i finalistes d'aquest Challenger. En dones, Virseda i Las Heras són la parella número 13 del circuit. En homes, Méndez i Martínez estan per sota del número 50.

Les autoritats locals van atorgar els trofejos als campions de la Final Challenger. / World Padel Tour