Política

Ciudadanos acusa al Consell d'inflar el seu pressupost amb projectes no executats

Des de Cs asseguren que els comptes per al proper any estan també marcats per un descens en els ingressos, com ara els 22 milions del conveni de carreteres que haurien d'haver vingut

Ple del Consell Insular de Menorca

Maó

La formació política Ciudadanos rebutja el Pressupost del Consell insular per “basar el seu creixement en la manca d'execució d'anys anteriors”.

Segons el conseller taronja, Eugenio Ayuso, la incorporació de més de 30 milions de romanents, lluny de ser un èxit com pretén l'equip de govern, és una mostra del fracàs de la gestió.

“El pitjor és que aquesta situació es repeteix any rere any, van posant sobre el paper projectes que mai arriben a veure la llum”, ha apuntat Eugenio Ayuso, que ha subratllat en aquest sentit que “les poques inversions reals que s'inclouen al Pressupost per al 2023 són fonamentalment les que han de fer els ajuntaments amb fons atorgats pel Consell, és a dir, que no és inversió pròpia”.

Per al conseller de la formació liberal, “els comptes per al proper any estan també marcats per un descens en els ingressos, com ara els 22 milions del conveni de carreteres que haurien d'haver vingut i que no ho faran perquè la manca d'execució de projectes de carreteres ha 'convidat' el Govern central a no signar un nou conveni”.

Finalment, Eugenio Ayuso ha apuntat que “no podem donar suport a uns comptes que posen en evidència que com més gran és la partida dins del pressupost, més gran és la incompetència a l'hora de gestionar la competència relacionada amb aquesta partida”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad