Sociedad

La vaga de pilots afecta també a Menorca

Els vols afectats són de la companyia Air Nostrum en la ruta amb Palma

David Arquimbau Sintes EFE

Maó

L'aerolínia Air Nostrum ha cancel·lat un total de 78 vols entre aquest dijous i divendres amb motiu de la vaga convocada pel Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries, el Sepla, en plena campanya de Nadal.

L'aplicació dels serveis mínims decretats per la Direcció General d'Aviació Civil permetrà operar el 79% dels vols programats per als primers dos dies de les aturades convocades, però hi ha diversos vols que es veuran afectats a Menorca.

Són els de la ruta amb Palma. S'han suspès dos trajectes d'anada d’aquest dijous, a les 14.20h i 17h i dos més de tornada, a les 13h i 15.40h. Divendres el mateix nombre, dos que estaven previstos enlairar-se de Menorca a les 14 i a les 16,45 hores i els dos que havien de tornar a l'Illa a les 12,40 i 15,20 hores.

La companyia ha lamentat "els inconvenients causats" i ha assegurat que "està fent tot el possible per oferir solucions alternatives als afectats". Els vols cancel·lats es poden consultar a la pàgina web d'Air Nostrum i la companyia publicarà a finals d'aquesta setmana els vols cancel·lats per a les aturades de la setmana que ve els dies 26, 27, 29 i 30 de desembre. Els dies 2 i 3 de gener també hi ha convocades dues noves jornades de vaga.

Els clients afectats per aquestes cancel·lacions poden optar pel reemborsament dels bitllets o la reubicació en vols o dates alternatives, segons disponibilitat. Addicionalment, l'aerolínia ha explicat que ha flexibilitzat les tarifes perquè els passatgers dels vols que no es cancel·len puguin canviar data si així ho prefereixen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00