Sociedad

El Museu de Menorca bat el seu rècord de visitants

Gairebé 37.000 persones van passar per les seves instal·lacions durant 2022

Jordi Ribera

Maó

Un total de 36.829 persones van visitar les instal·lacions del Museu de Menorca durant tot el 2022, superant en 5.029 persones el rècord històric que es va establir el 2019.

La directora del Museu, Carol Desel, expressava aquest dimecres la seva satisfacció per aquestes xifres. S’ha de recordar que a l’any 2021 les visites van ser 19.000 i que a l’any 2020 no es va arribar ni a les 10.000.

Desel ha atribuït l'ascens de visitants a les ganes de la ciutadania per "fer coses" després d'un període pandèmic. Un altre factor que també ha influït és l’augment del turisme, i que l'exposició d'aquest any, sobre gastronomia, ha cridat especialment l'atenció. A més, s’han augmentat també les activitats que s’organitzen des del propi Museu, un fet que ha aconseguit atracar al públic menorquí, que ja representa el 50% del total de les visites.

Els mesos més fluixos quant a visites són gener i febrer, mentre que setembre i octubre han superat l'interès que desperta la instal·lació a l'agost, coincidint amb la presència més gran de turistes a l'illa.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad