Sociedad

Carla Gener subtituirà Roser Roman com a nova directora insular d´Habitatge

Gener ocupa actualment el càrrec de regidora d'Igualtat a l'Ajuntament de Ciutadella

Carla Gener

Maó

Carla Gener serà la nova directora insular d´Habitatge, Participació Ciutadana i Voluntariat.

Així ho ha anunciat la consellera d´Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez. Gener, que ocupa actualment el càrrec de regidora d'Igualtat a l'Ajuntament de Ciutadella, substitueix així Roser Román, que va formalitzar la seva renúncia al càrrec per raons personals set mesos després del seu nomenament, després de succeir Paula Ferrando.

Nascuda a Ciutadella el 1993, Gener ha estudiat el grau mitjà d'Administració i Finances i sempre ha compaginat el treball d'hostaleria amb la música i la maternitat. El 2017, va impulsar amb altres companys de l'Associació de Música de Ciutadella, on va ser, fins al gener del 2019, secretària i portaveu.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad