Sociedad

Els 30 anys de Reserva de Biosfera i l'illa com a plató natural de cinema, les apostes d'enguany de Menorca a Fitur

L'illa és, per segon any consecutiu, destinació col·laboradora de FiturTechy, el fòrum dedicat a la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat

Menorca tindrà un stand a les grans fires turístiques integrat dins de l'espai de les Illes Balears. / SER Menorca.

Maó

Els 30 anys de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera, la Menorca Film Commission i les experiències turístiques lligades al sector primari són alguns dels reclams amb els quals Menorca es presenta a Fitur 2023.

L'agenda d'activitats institucionals programades al voltant la fira líder del turisme, que se celebra a Madrid entre el 18 i el 23 de gener, arrenca aquest mateix dijous amb un esdeveniment previ amb mitjans de comunicació en el qual es donarà a conèixer la participació de Menorca en el projecte pilot de SEGITTUR de creació de noves experiències turístiques lligades al sector primari.

A més, per segon any consecutiu, Menorca participarà com a destinació col·laboradora de FiturTechy, el fòrum de debat de Fitur sobre el present i el futur de la tecnologia, els negocis, les destinacions i la sostenibilitat. I com a novetat, la Menorca Film Commission també estarà present dins l’espai Fitur Screen, una de les vuit àrees especialitzades que la fira dedica a nous públics o productes turístics.

Un dels actes centrals de la fira tindrà lloc el dia 19 matí, amb la presentació de la nova campanya promocional de la Fundació Foment del Turisme de Menorca per a 2023, a càrrec de la presidenta del Consell, Susana Mora. Durant el matí, Mora també participarà a les reunions amb les Oficines Espanyoles de Turisme de Londres i París, dos mercats emissors estratègics per a la destinació. El mateix dia, la presidenta de Consell i el president de SEGITTUR, Enrique Martínez, compartiran escenari a l’estand de les Illes Balears per a la presentació institucional del pla pilot de creació de noves experiències turístiques lligades al sector primari, en el que Menorca participa juntament amb la comarca de la Sidra, d’Astúries; El Goierri, de Guipúscoa, la Sierra Norte de Madrid i Guadajoz, d’Andalusia.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad