Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Sociedad
FITUR

Menorca cerca l'equilibri a FITUR 2023

La sostenibilitat impregna les aspiracions del destí, cercant la rentabilitat sense aspirar a rompre el sostre de visitants

Preparando la siguiente temporada / Radio Menorca

Mahón

A una programació especial que farem els dies dimecres 18 i dijous 19 comentarem quines son les claus del turisme per aquest 2023 a Menorca. I aixó ho podrem fer gràcies als convidats que hem preparat.

D'un costat escoltarem a qui viatja a Madrid per presentar la millor imatge del destí, per conèixer com seràn les connexions aèries (el ponts de comunicació) entre l'illa i la resta del món, el paper de la tecnologia en tot l'entramat turístic o de com ens afecta la resta de l'actualitat. Passant pels actuals conflictes a les portes d'Europa o pel control de les malalties contagioses, per la fusió de grans touroperadors, els plans de viatge dels mercats emissors més destacats i d'altres.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad