Sociedad

Ciutadella viu amb molta participació els actes matinals de Sant Antoni

Els mercats tradicionals i la Processó dels Tres Tocs acaparen l'interès

Ponent ha recuperat amb una gran assistència de públic la festa de la Diada del Poble de Menorca. / Luis Soler Dauchy

Maó

Després de dos anys de pandèmia Menorca recupera certa normalitat a la celebració de la Diada de Sant Antoni, sobre tot a Ciutadella on es centren els principals actes festius d'aquest matí. A Ponent la gran atraccióés la Processó dels Tres Tocs que recorda l'entrada del rei Alfons III a la ciutat. La marxa, que compta amb la presència, entre d'altres autoritats, de la presidenta del Govern Francina Armengol, té com a gran protagonista la primera tinenta d'alcalde de Ciutadella Noemí Camps que realitzarà els tres cops sobre la rajola que recorda l'arribada del rei catalanoaragonès.

Per altra banda s'han celebrat alguns mercats tradicionals, però el mal temps també ha obligat a cancel·lar altres activitats com les previstes a Sant Lluís a l'aire lliure. A l'interior de Menorca s'han enregistrat vents de més de 80 Km/h que han portat al consistori santlluiseer a adoptar aquesta mesura.

Luis Soler Dauchy

Aquesta tarda arribarà el moment més institucional amb el Ple de la Diada a la seu del Consell de Menorca a Maó. El conferenciant serà el poeta Pere Gomila que parlarà del trentè aniversari de la declaració de Menorca com a reserva de Biosfera.

Els actes de Sant Antoni acabaran amb el gran concert que oferiran el pianista Marco Mezquida juntament amb el seu grup de jazz i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears al Teatre Principal de Maó

Luis Soler Dauchy

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad