Sociedad

Els primers vols de la temporada 2023 podrien començar al mes de febrer

La delegació menorquina desplaçada a Fitur torna amb bones sensacions

EFE/ David Arquimbau Sintes / David Arquimbau Sintes EFE

Maó

La delegació menorquina desplaçada a Fitur torna amb bones sensacions després de la presentació de la nova campanya turística de cara a la propera temporada i, sobretot, després de les primeres reunions amb els touroperadors i oficines exteriors de turisme, que pronostiquen un avanç en l’inici de la connectivitat.

Si l'any 2022 va avançar la temporada turística al mes de març, aquest 2023 podria fer-ho al mes de febrer. Fins 22 destinacions nacionals i internacionals podrien connectar Menorca amb els principals aeroports.

Eixamplar la temporada implica no només allargar-la cap a la tardor sinó iniciar-la també abans.

Les reunions mantingudes a Madrid apunten a unes previsions per allargar l’arribada de turistes fins al mes de novembre.

A més, tal com explica la presidenta del Consell insular, Susana Mora, Turespaña ha demanat a Menorca que sigui referent en l'aplicació de criteris de sostenibilitat en diferents presentacions que es faran a Londres i Paris a partir de finals de març. Susana Mora.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad