Sociedad

Air Nostrum assenyala que el 83% dels vols estan operant i que tots els passatgers estan sent recol·locats

El Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla) ha iniciat aquest dilluns una vaga a Iberia Regional Air Nostrum a totes les bases i centres de treball davant "la negativa de l'empresa a atendre les reivindicacions legítimes dels treballadors"

SER Menorca

Maó

La companyia Air Nostrum ha assenyalat aquest dilluns que el 83% dels seus vols estan operant i que, en cas de cancel·lació, especialment de vols entre illes, tots els passatgers estan sent recol·locats.

De moment, segons les dades disponibles a la web infovuelos d'Aena, s'han cancel·lat al llarg de tot aquest dilluns una desena de vols entre Mallorca i Menorca i entre Mallorca i Eivissa.

El Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla) ha iniciat aquest dilluns una vaga a Iberia Regional Air Nostrum a totes les bases i centres de treball davant "la negativa de l'empresa a atendre les reivindicacions legítimes dels treballadors" a les reunions mantingudes entre el comitè de vaga i la direcció empresarial durant el 22 i 23 de febrer.

La vaga, de caràcter indefinit a totes les bases i centres de treball, es desenvoluparà tots els dilluns i divendres.

El delegat del SEPLA a Air Nostrum, Manuel Reyes, ha criticat el "proteccionisme" de les autoritats, en fixar serveis mínims del 80%, aproximadament, amb la intenció d'incrementar-los al 90% a partir de la Setmana Santa i de cara a l'estiu.

Segons ha afegit, amb aquests serveis mínims el problema s'acaba "enquistant" perquè les empreses no "reaccionen".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00