Sociedad

Torna la Fira d'Estocs de Menorca amb un increment de participació del 40% respecte 2022

Aquest divendres arranca la 18ª edició d'aquesta fira, que enguany tornarà a tenir l'entrada gratuïta

ACN

Maó

La divuitena edició de la Fira d'Estocs de Menorca comptarà amb 33 establiments, un 40% més que a l'edició del 2022.

Així ho ha anunciat el president de l'associació de Comerciants de Menorca, Vicente Cajuso, qui ha destacat com un fet positiu aquest increment de comerciants que acudiran als més de 700 metres d'exposició que s'habilitaran al recinte firal de Maó el proper cap de setmana.

Cajuso assegura que, a causa del bon temps, ha quedat molt de gènere sense vendre, és per aquest motiu que molts comerços han decidit per participar a la fira i així fer caixa per poder tornar a invertir per renovar els seus productes

Els comerços que formaran part de la Fira d'Estocs són una representació de Maó, Sant Lluís, Ferreries, Es Mercadal, Alaior i Ciutadella.

Pel que fa als sectors representats, Cajuso destaca tota mena de moda, calçat per a totes les edats, complements, llenceria, tèxtil llar, merceria, botiga de joguines, llibreria, papereria, regals típics, il·luminació, informàtica i telecomunicacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00