Sociedad

Menorca reivindica el feminisme i la igualtat

Les concentracions s'han reproduït a gairebé tots els municipis de l'illa

A Maó, igual que a altres municipis, hi ha hagut concentracions a migdia

Maó

Menorca celebra aquest dimecres el Dia Internacional de la Dona amb un seguit d'activitat i concentracions per recordar que la lluita per la igualtat segueix ben viva i que, a pesar dels avenços aconseguits en els darrers anys, s'han de seguir treballant.

Són molts les activitats programades per a la jornada d'aquest 8 de març, tot i que l’acte central i més reivindicatiu és la manifestació que es durà a terme a Ciutadella a les 18.30 hores amb inici a plaça de Ses Palmeres i final a plaça des Pins on es llegiran els manifestos.

Abans, a migdia, s’han fet concentracions de silenci davant les seus del Consell Insular a Maó i a Ciutadella, i també davant diversos ajuntaments de l’illa.

A les 12.30h els sindicats UGT i CCOO s'ha convocat una concentració a Plaça Miranda de Maó sota el lema «Unides guanyem totes», mentre que l'Ajuntament des Castell organitza una concentració a les 19 hores a la Porta d'Eos de Calesfonts amb marxa des de les 19.30 hores fins a el consistori sota el lema «Es Castell creix en igualtat».

Al casal de Joves des Mercadal avui capvespre es fan diversos tallers, a Ferreries un 3x3 de bàsquet femení.

A Alaior a les 20h del vespre tindrem la música de les cantautores Miriam Félix, Quetzali Martín i el duet Wanderlust.

Aquestes són algunes de les activitats per reivindicar aquest Dia de la Dona, les del dia d’avui, però tots els ajuntaments tenen activitats programades pels propers dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00