Sociedad

El Consell adjudica el manteniment del Camí de Cavalls a la Fundació de Persones amb Discapacitat

La licitació del servei es realitza atenent el Pla Especial del Camí de Cavalls, instrument legal creat amb la Llei Camí de Cavalls

Camí de Cavalls / Agencias

Maó

El Consell Insular ha adjudicat per un import total de 495.980 euros el servei de manteniment del Camí de Cavalls a la Fundació per a Persones amb Discapacitat per als propers dos anys.

Així ho ha determinat el consell executiu de la màxima administració a l'illa. Es tracta de donar el servei de conservació i manteniment a tota la senda de 185 quilòmetres i el seu àmbit d'influència.

Entre els requeriments del contracte, licitat en la modalitat de contracte reservat, hi ha les tasques de neteja i desbrossament, la col·locació de senyalització vertical, el manteniment de portes i barreres, a més d'actuacions de consolidació del paviment per resoldre situacions d'erosió del camí.

El departament insular de Medi Ambient gestiona des del 2019 el Camí de Cavalls. La licitació del servei es realitza atenent el Pla Especial del Camí de Cavalls, instrument legal creat amb la Llei Camí de Cavalls que determina les característiques del sender, les eines de gestió i els mecanismes per garantir la protecció i l'ús públic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00