Sociedad

L’Agència Menorca Talaiòtica i Ràdio Menorca-SER posen en marxa un nou podcast al voltant de la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO

Ja està disponible el primer dels cinc capítols que conformen la sèrie

Podcast Menorca Talayótica

Maó

L’Agència Menorca Talaiòtica i aquesta casa, Ràdio Menorca-SER, han posat en marxa un nou podcast al voltant de la candidatura menorquina a patrimoni mundial de la UNESCO.

Aquest dijous, dia 9, es va llençar ja, el primer capítol del podcast, una sèrie de cinc entregues sobre els jaciments més destacats de la candidatura, històries i curiositats d’un patrimoni únic en el món.

L’objectiu és continuar amb la difusió de Menorca Talaiòtica entre el gran públic, sobretot enguany, que al mes de setembre el Comitè de Patrimoni Mundial prendrà una decisió sobre la inscripció menorquina a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Tots els capítols estaran disponibles en obert i de forma gratuïta a la web de la Cadena SER, Ivoox i Spotify; i es publicaran el primer dijous de cada mes. La difusió es completarà amb l’emissió en antena al programa “Hoy por Hoy Menorca”.

El primer episodi és una introducció a la candidatura, sota el títol “Què és i què conté la Menorca Talaiòtica?”. La segona entrega serà un recorregut cronològic titulat “La Menorca Talaiòtica en la línia del temps”. “Singularitats de la Menorca Talaiòtica”, “Desenterrant respostes, la tasca arqueològica” i “El Camí cap a convertir-se en patrimoni de la humanitat” són els títols dels capítols restants.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad