Política

Mora promet 20 milions d'euros per crear habitatge públic a Menorca

La candidata socialista al Consell considera imprescindible reforçar el diàleg social

Susana Mora, secretària general del PSOE Menorca

Maó

La candidata a la reelecció al Consell Insular de Menorca pel PSOE, Susana Mora, ha garantit que si continua liderant la institució després del 28M posarà 20 milions d'euros sobre la taula, cinc cada any, per comprar solars per fer pisos socials de lloguer i multiplicar així a 200 habitatges més el parc públic d'habitatge de l'illa.

Així ho assegurava aquest diumenge durant la conferència política del partit a l'illa, per tal de definir els principals reptes de Menorca per a la propera legislatura i perquè, alhora, serveixi com a base per a l'elaboració dels programes electorals a través d'un procés actiu de participació.

"Tenim un compromís amb la societat menorquina que volem renovar, governant a partir d'un diàleg permanent amb la societat. De fet, "hem demostrat i continuarem demostrant que som la millor opció per governar", va assegurar la presidenta del Consell de Menorca .

D'altra banda, la candidata va ressaltar que davant dels grans desafiaments que Menorca té al davant, és "imprescindible" reforçar el diàleg social i les aliances a partir de les propostes de futur debatudes. "Estic convençuda que són el millor punt de partida per encarar aquest diàleg", va asseverar.

Mora també va posar èmfasi en la importància de prendre mesures de gran importància per afrontar el "greu problema d'accés a l'habitatge", de manera especial pel que fa a les persones joves.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad