Sociedad

80 expositors i 30 finques es donen cita aquest a cap de setmana a la 35ª edició de la Fira del Camp de Menorca

De les 30 finques, 13 són de Ciutadella, 9 des Mercadal, 4 de Ferreries, dues de Maó, una d’Alaior i una altra des Migjorn Gran

Fira del Camp de Menorca

Maó

Més de 80 expositors i 30 finques participaran aquest proper cap de setmana a la 35ª edició de la Fira del Camp de Menorca, que es durà a terme, una vegada més, al polígon industrial La Trotxa d'Alaior.

Es tracta, segons els seus promotors, del certamen agrícola i ramader més important de les Balears i disposarà de més de 10.000 metres quadrats.

De les 30 finques, 13 són de Ciutadella, 9 des Mercadal, 4 de Ferreries, dues de Maó, una d’Alaior i una altra des Migjorn Gran.

Durant la presentació de l’esdeveniment, el batle d’Alaior, Jose Luis Benejam va destacar la importància del certamen per al sector agrícola i ramader. Un gran esdeveniment, va dir, per reivindicar i posar en valor les adversitats del camp menorquí, tot i reconèixer que algunes coses han millorat en els darrers temps.

La fira inclourà també el Concurs Morfològic de Vaca Frissona. Javier Álvarez Lastra, jutge nacional de la Confederación de Asociaciones de Frisona Españolas i qui també forma part del panell oficial de Jutges Europeus, presidirà el concurs i avaluarà la qualitat de la cabanya bovina.

Aquest certamen està plenament consolidat i és el més important de les Illes Balears de la seva tipologia, i també un dels més destacats d’Espanya. Constitueix un exemple palpable de millores genètiques i l’especialització lacti formatgera de l’illa.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad