Sociedad

Biniseguí byway Kala és la gran triomfadora de la Fira del Camp d'Alaior

A destacar també Binigafull High Octane Mariana que es va quedar amb els premis de Vaca Intermedia Campiona i Vaca Gran Campiona Reserva. Els dos caps de bestiar pertanyen a la ramaderia de Binigafull a Ciutadella

Biniseguí byway Kala és la gran Vaca Campiona

Maó

Més de 80 expositors i 30 finques han participat aquest proper cap de setmana a la 35a edició de la Fira del Camp de Menorca, que s'ha dut a terme, una vegada més, al polígon industrial d'Alaior.

Es tracta, segons els seus promotors, del certamen agrícola i ramader més important de les Balears i disposarà de més de 10.000 metres quadrats.

De les 30 finques, 13 són de Ciutadella, 9 des Mercadal, 4 de Ferreries, dues de Maó, una d'Alaior i una altra des Migjorn Gran.

Biniseguí byway Kala és la gran triomfadora d'aquesta edició del concurs morfològic de bestiar boví frisó que se celebra amb la Fira del Camp d'Alaior en alçar-se amb els títols de Vaca Gran Campeona i Vaca Adulta Campeona. A destacar també Binigafull High Octane Mariana que es va quedar amb els premis de Vaca Intermedia Campiona i Vaca Gran Campiona Reserva. Els dos caps de bestiar pertanyen a la ramaderia de Binigafull a Ciutadella.

El quadre d´honor d´aquesta edició el completen Son Vives Atwood Gala, de la ramaderia de Son Vives de Ferreries que es va proclamar Vaca Jove Campiona; Bell Lloch Lambida Estefania del predi de Son Bell Lloch de Ferreries que va aconseguir el premi de Novilla Gran Campiona i Vedella Campiona i Binillubet Apply Mar de la finca de Binillobet des Mercadal que va conquistar el títol de Novilla Campiona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00