Directo

CONSEJO DE MINISTROS Los ministros Pilar Alegría, Óscar Puente, Ángel Víctor Torres y Diana Morant explican los acuerdos adoptados por el Gobierno

Sociedad

Detingut per agredir amb un cinturó a un jove en una baralla al port de Ciutadella

Se li imputa un delicte de lesions greus amb objecte perillós al causar a la víctima una pèrdua de peça dentària a més de múltiples contusions que van requerir el trasllat a l’hospital

Dos policies nacionals al port de Ciutadella

Ciutadella

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella van detenir aquest dilluns el responsable d’unes lesions causades arran d’una baralla a la zona d’oci del port a Ciutadella.

Els fets es remunten a la matinada de dissabte, quan es va produir una disputa entre diversos joves, resultant un d’ells ferit greu amb importants lesions al rostre després de ser agredit amb un cinturó.

El presumpte responsable de les lesions, un jove de 20 anys, va ser detingut aquest dilluns matí, i se li imputa un delicte de lesions greus amb objecte perillós al causar a la víctima una pèrdua de peça dentària a més de múltiples contusions que van requerir el trasllat a l’hospital.

A més del primer detingut, a l'agressió que s'investiga va participar un altre home de 22 anys, àmpliament conegut per la policia, que està plenament identificat i s'espera que sigui detingut i imputat pels mateixos fets les pròximes hores.

Cal destacar que la víctima estava desorientada a causa de l'agressió patida i en un primer moment no podia identificar els agressors fins després de ser atès en un centre mèdic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00