Sociedad

Horeca Menorca tanca la seva primera edició amb més de 3.000 visitants

Satisfacció entre organitzadors i empreses expositores davant l'èxit d'assistència

Showcooking a Horeca Menorca

Maó

Conclou la primera edició d'Horeca Menorca amb un balanç positiu per part de les més de 100 marques que han estat presents a la fira amb ganes que Horeca arribés fins a Menorca.

Durant els tres dies de l'esdeveniment, els 22, 23 i 24 de març, gairebé 3.000 visitants han assistit a Horeca Menorca, tots ells professionals de l'hostaleria i la restauració, que han aprofitat l'oportunitat de conèixer i interactuar amb els més de 40 expositors que han participat a la fira.

Igual que a Mallorca i Eivissa, en l’edició celebrada a Menorca també s'ha pogut gaudir de l'oferta de producte local, showcookings, activitats, campionats i homenatges en un escenari principal, dirigit pel Xef Estella Michelin, Koldo Royo, assessor gastronòmic d'HORECA Balears.

Després de l'èxit dels Campionats a Mallorca i Eivissa, Menorca també ha estrenat els Campionats "Millor Bocata Gourmet" patrocinat per Hellmann's i Corgelt Food Solutions, Campionat Millor Elaboració de Peix Descartable Patrocinat per la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, i per últim "Campionat Millor Pizza Gourmet" patrocinat per la Scuola Italiana Pizzaioli. També es va rendir homenatge a Maria Herrera, Miguel Mariano, Josep Caules i Juan Sandoval, reconeguts cuiners de Menorca.

Horeca ha aconseguit posar en valor la sostenibilitat a l'esdeveniment per convertir l'illa en una destinació turística de qualitat i sostenibilitat per garantir el present i el futur del territori.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00