Sociedad

Evacuada a Son Espases una dona després de patir un accident de trànsit a Ciutadella

Junt amb la dona, també van resultar ferides les seves dues filles de 10 i 4 anys

Xunta de Galicia

Maó

La dona de 35 anys que ha patit aquesta matinada un accident amb el seu vehicle a Ciutadella, en què també viatjaven dos menors, es troba en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Mateu Orfila de Maó, ha confirmat el Ib-Salut.

La conductora ha estat hospitalitzada en estat greu a causa d'un traumatisme abdominal greu, mentre que una de les nenes, de 10 anys, roman en planta en observació i la de 4 anys està ingressada a la planta de medicina interna amb pronòstic reservat.

L'accident de trànsit ha passat cap a les dues de la matinada a la carretera que uneix Ciutadella amb la urbanització de Cales Piques, quan el turisme en què viatjaven ha bolcat per motius que es desconeixen, quedant de cap per avall i en flames, ha informat el Servei d´Atenció Mèdica Urgent (SAMU 061).

Les ocupants han pogut sortir del vehicle sense veure's afectades per les flames, si bé han presentat un quadre de politraumatismes, per la qual cosa han estat evacuades a l'hospital Mateu Orfila de Maó en estat greu.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat dues ambulàncies de Suport Vital Avançat (SVA), una altra unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i el metge del Punt d'Atenció Continuada (PAC) de Ciutadella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00