Sociedad

La policia detén a Menorca quatre persones per un delicte de segrest, robatori i amenaces

Es fets van tenir lloc a Ciutadella i estarien relacionats amb un suposat deute de drogues

Policía Nacional / Policía Nacional

Maó

Agents de la Policia Nacional han detingut a Menorca quatre homes, d'entre 25 i 30 anys, tres com a presumptes autors d'un delicte de segrest, amenaces i robatori amb violència i un quart com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces.

Els fets es remunten divendres passat quan els acusats van localitzar al carrer la víctima, que presumptament mantenia un deute de droga amb ells. Els 3 individus van baixar d'un vehicle on viatjaven i van introduir la víctima per força i en contra de la seva voluntat a l'interior.

Allà dins l'agredit hauria estat rebent cops i amenaces perquè fes efectiu el seu deute. En un moment determinat, els acusats van decidir portar-lo a un caixer automàtic per forçar-lo a extreure diners amb la targeta de crèdit. Tot i això, en aquest forcejament va ser quan la víctima va aconseguir desfer-se dels agressors i fugir a la carrera.

En el trajecte amb vehicle, sota agressions i amenaces, els acusats van sostreure la cartera, el telèfon mòbil, així com efectes personals a la víctima.

Després de la denúncia dels fets, l'endemà, el grup de Policia Judicial de la Policia Nacional a Ciutadella va iniciar les gestions de recerca pertinents aconseguint centrar els quatre individus a la zona des Castell i Maó.

D'aquesta manera van procedir a la detenció dels presumptes autors, tres dels quals amb antecedents policials, passant-los a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00