Sociedad

Arriben a Ciutadella les trenta millors fotos de 'La Menorca que estimam'

L'objectiu de les imatges és reflectir la diversitat i la bellesa que conserva l'illa, i animar els ecologistes a continuar defensant els valors ambientals i l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació del medi natural

Expo a Ciutadella

Ciutadella

Les trenta millors fotografies del concurs del Gob 'La Menorca que Estimam' s'exposen a partir d'aquest dimarts a Ciutadella, després de mostrar-se amb èxit a Maó i Es Castell.

L'espai Xec Coll acollirà fins al 3 de maig l'exposició en el marc dels actes de celebració dels 45 primers anys de l'associació ecologista.

Al concurs van participar 106 autors que van presentar 319 obres, ha recordat aquest dilluns el Gob en un comunicat.

L'objectiu de les imatges és reflectir la diversitat i la bellesa que conserva l'illa, i animar els ecologistes a continuar defensant els valors ambientals i l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació del medi natural.

El jurat, format pel fotògraf de naturalesa Antoni Cladera, la filòloga Fina Salord i la naturista i membre del Gob Magda Seoane, va seleccionar les trenta millors fotografies per a la mostra itinerant que arriba a Ciutadella.

El primer premi del concurs va ser per a Ricard Coll per la seva obra 'El mimetisme de l'autell', el segon per a José Luis Gregorio amb 'Pau', i el tercer per a Carlos Silvestre per la foto titulada 'Contemplando el cielo'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00