Sociedad

La Cova de s'Aigua comença les seves visites a partir d'aquest dilluns

Aquest atractiu turístic obre les seves portes amb gairebé 2 mesos de retard degut a un problema amb els detectors de gas

SER Menorca

Maó

La Cova de s’Aigu obrirà finalment les seves portes el proper dilluns 8 de maig.

Una Una de les novetats d'enguany és que les visites s'oferiran també en francès, a més d'en castellà i anglès. Les entrades, ja a la venda des d’aquest dimecres, es poden adquirir a través del web menorca.es.

L’obertura de la Cova arriba gairebé dos mesos després del que estava previst. El motiu, un retard amb la instal·lació del sistema de detecció del gas radó, un gas que es genera de forma natural dins les coves i que necessita estar sota control.

Una altra de les novetats turístiques d'aquesta temporada són les visites guiades en diferents idiomes al Fort Marlborough. Les visites es fan en els divendres a les 10h en anglès, a les 11.15h en francès i a les 12.30h en castellà. El fort està obert per a ser visitat de manera lliure cada dia de 9.30 a 14.45 hores.

A més, aquesta temporada es continua amb les visites guiades al poblat talaiòtic de Torre d'en Galmés que es duen a terme els dimarts i diumenges a les 11.30 hores en castellà. D'una altra banda, les visites en anglès es fan els diumenges a les 10 hores i les visites en francès tenen lloc els dimarts a les 10 hores. El poblat es pot visitar de manera lliure de dimarts a dissabte de 9 a 20.30 hores i els diumenges de 9 a 15.45 hores.

Finalment, la Torre de Fornells està oberta al públic cada dia de 10 a 16 hores, i la Naveta des Tudons de dimarts a dissabte de 9 a 20.15 hores i el diumenge de 9 a 15.15 hores.

Totes les entrades poden adquirir-se a la web menorca.es.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00