Sociedad

Més de 120 agents de Policia Local, un helicòpter i una unitat de drons garantiran la seguretat per Sant Joan

També hi haurà 50 controladors i 45 vigilants jurats

SER Menorca

Maó

Les festes de Sant Joan contaran enguany amb un desplegament de gairebé 130 agents de la Policia Local, més una Unitat de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional complementada amb un helicòpter i una unitat de drons.

Aquesta és només una part del desplegament de seguretat que es va tractar aquest dimarts en la reunió de la Junta de Seguretat de les Festes de Sant Joan.

El dispositiu policial estarà conformat per 50 agents de la Policia Local de Ciutadella amb torns de 12 hores, 49 agents més procedents d'altres municipis de Menorca i uns altres 24 agents arribats de Mallorca.

A més, la Policia Nacional, que aportarà un nombre encara no confirmat d’efectius, reforçarà la seva presència amb la Unitat de Prevenció i Reacció, un helicòpter i la unitat composta per dos drons i diversos inhibidors. També s’ampliarà el dispositiu de control de trànsit de la Guàrdia Civil i el de seguretat ciutadana al port de Ciutadella, i s'enviarà una embarcació que serà a Ciutadella durant els dies de les festes.

A tot aquest desplegament ja esmentat, s’hi han d’afegir els 50 controladors i 45 vigilants jurats que contracta l'Ajuntament de Ciutadella per al control d'aforaments als diferents actes, les 90 persones mobilitzades per la Creu Roja, i els 30 voluntaris de Protecció Civil, que finalment també poden augmentar.

Paral·lelament, l’Ajuntament fa una crida perquè totes aquelles persones que així ho desitgin, s’inscriguin al grup de Voluntaris de Sant Joan.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00